onsdag den 5. juni 2013

Hæve sænke bord

Kunne du godt tænke dig et nyt hæve sænke bord, som du selv kan sammensætte ud fra et godt udvalg af forskellige højder, størrelser og farver? Så klik ind på jkoffice.dk. Der finde du også et stor udvalg af alle typer af kontormøbler - både nye og gamle.

Kontormøbler til lave priser

Jkoffice.dk er kednt for at kunne tilbyde utroligt lave priser på kontormøbler, da de opkøber store partier af møbler fra diverse virksomheder, som enten er ved at flytte eller er gået konkurs. Ved at opkøbe disse store partier til lave priser, kan de sælge kontormøblerne videre til meget lave priser. Firmaet specialiserer sig i hæve sænke borde og konferencemøbler, og de kan derfor hjælpe dig med at finde det, der passer allerbedst til lige netop dig eller din virksomhed.

Hvis du køber nye møbler hos jkoffice.dk, tager de gerne dine gamle kontormøbler med i handlen, så du kan spare endnu flere penge. Når de afleverer de nye møbler, tager de de gamle med retur.

På deres hjemmeside kan man se en stor del af udvalget, men der kommer hele tiden nye kontormøbler til. Derfor er der også mulighed for at man kan tage ud og se møblerne i deres udstilling på Oddervej i Aarhus.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar