mandag den 23. juni 2014

Underholdning til firmafest

Enhver firmafest kan gå hen og blive triviel. Derfor er det godt at have planlagt noget underholdning udefra. Dette kan være mange forskellige ting, men en sikker vinder er helt sikkert at få en komiker til at komme og underholde. Både fordi man sætter gang i lattermusklerne og festen men også fordi man på den måde kan gøre underholdningen personlig uden selv at skulle lave alverden.

Tilpasset stand up til firmafesten

En rigtig god ide er at arrangere tilpasset stand up til firmafesten. Det vil sige at noget at showet kommer til at handle om det du synes. Lige meget om det er et stort eller lille firma, vil der altid være noget man kan op og lave jokes med, enten bommerter, chefens kontorindretning eller andet, og dette vil med garanti komme bag på dine kolleger og sætte gang i lattermusklerne hos alle.

Firmajulefrokost

Sæsonen for julefrokoster er lige om hjørnet, og det er nu du skal gå i gang med at planlægge, hvis du vil være sikker på at få den bedste underholdning. En firmajulefrokost er tiden hvor hele firmaet samles og ser tilbage på året der gik, det er derfor også den perfekte underholdning at få en komiker til at komme og minde alle på de store og små ting der er sket i årets løb og give dem et komisk tvist.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar